Hopp til hovedinnhold

13.06.24 – Sirkulær frokost: webinar om sirkulære emballasjeløsninger

Velkommen til webinar om sirkulære emballasjesystemer!

Torsdag 13. juni kl. 09:00 - 10:00

Dette webinaret arrangeres som en del av et prosjekt støttet av tidligere Viken fylkeskommune, som utreder sirkulær emballasje for tekstilnæringen. Prosjektet er et samarbeid mellom næringsklyngene Circular Packaging Cluster og Norwegian Textile & Fashion Agenda (NF&TA).

Denne timen får du høre mer om tjenesten Påfyll, som leverer såpeprodutker i gjenbrukbare beholdere hjem til deg, og Repost, et pilotprosjekt for gjenbrukbar emballasje gjennomført av Posten. Du får anledning til å stille spørsmål til slutt.

Program:

  • Velkommen og status for prosjektet Sirkulære ressurser i Viken v/ Camilla Block Hellum, prosjektleder i CPC

  • Påfyll v/ Bård Bringsrud i Påfyll

  • Repost v/ Åshild Fiskodde og Hanna Diesen i Posten

  • Spørsmål og svarPåmelding her