Hopp til hovedinnhold

Klyngemøte - sirkulær ressursbruk og markedsattraktivitet

Vi inviterte til heldags klyngemøte på Sentralen i Oslo der vi og 61 engasjerte deltakere så på hva som må til for å komme videre med satsingen på bærekraft og sirkulær ressursbruk.

På programmet sto også konsekvenser av PPWD – Packaging and Packaging Waste Directive.

Elleve av våre medlemmer og partnere presenterte kortversjonen av innovasjons- og utviklingsprosjekter de har gjennomført eller jobber med – her var det samlet mye kompetanse og erfaring på ett brett. Vi har kartlagt og utredet lenge, nå fokuserer vi på handlekraft og løsningsrom, tiden er inne for å ta større grep for å øke den sirkulære utviklingen av vår egen verdikjede. Arbeidsgruppene for digitalisering og sortering presenterte det de jobber med og vi informerte om planene for etablering av et design- og innovasjonsverksted.

Last ned programmet her