Hopp til hovedinnhold

Klyngemøte - sirkulær ressursbruk og markedsattraktivitet

Vi inviterer til heldags klyngemøte på Sentralen i Oslo der vi ser på hva som må til for å komme videre med satsingen på bærekraft og sirkulær ressursbruk.

Her får du bl.a. siste nytt om PPWD – Packaging and Packaging Waste Directive og den største endringen i emballasjens verdikjede siden Thorbjørn Berntsen var miljøvernminister på store deler av 1990-tallet! 

Vi har fått tolv av våre medlemmer og partnere til å presentere kortversjonen av innovasjons- og utviklingsprosjekter de har gjennomført eller jobber med – her samles mye kompetanse og erfaring på ett brett. Der skal vi fokusere på handlekraft og løsningsrom, tiden er inne for å fokusere på hva som må til av større grep for å øke den sirkulære utviklingen av vår egen verdikjede. Arbeidsgruppene for digitalisering og sortering vil presentere det de jobber med og vi presenterer planene for etablering av et design- og innovasjonsverksted.

Last ned programmet her - du kan melde deg på via lenken nedenfor.