Hopp til hovedinnhold

Innovasjon Norge i London har sett på markedsmulighetene innen sirkulærøkonomi i Storbritannia, og har sammen med ReLondon – et samarbeid mellom Mayor of London og bydelene for å akselerer sirkulærøkonomien – utarbeidet en rapport som gir et innblikk i det politiske landskapet som er førende for utvikling, samt London som spesifikk markedsmulighet for Norske bedrifter.

 

Storbritannia har som mål å nå Net Zero innen 2050, og London er forventet å vokse til 11 millioner, fra dagens nesten 9 millioner, i løpet av de neste 20 årene. På veien dit må det store forandringer til:

London produserer over 7 millioner tonn med avfall årlig, over 9 millioner tonn matavfall og built environment står for over 50% av alt avfall i byen.

Hvordan kan norske bedrifter best posisjonere seg for å ta markedsandeler i Storbritannia, og hva er hovedutfordringene og mulighetene innen feltet.


Last ned presentasjonene og opptak av frokosten her