Hopp til hovedinnhold
Publisert på

Webinar om bruk av Kunstig intelligens i små og mellomstore bedrifter

Circular Packaging Cluster, Smart Innovation Norway og Cluster for Applied AI inviterte til et webinar den 30. januar om potensialet for KI i små og mellomstore bedrifter. Dette initiativet er del av MOMAI-prosjektet, støttet av Viken fylkeskommune (nå administrert av Østfold fk), for å mobilisere og modne bedrifter i bruk av KI. Webinaret satte søkelys på praktisk anvendelse av KI, fra automatisering til avansert dataanalyse, for å forbedre effektivitet, kundeservice og skape nye forretningsmuligheter. En av presentasjonene var fra Völur AS som delte sine erfaringer med bruk av data og AI i kjøttforedlingsindustrien.

Presentasjonene hadde fokus på kostnadseffektive og skalerbare KI-løsninger. Det er muligheter for kostnadsfri individuell oppfølging for deltakende bedrifter i etterkant.

Hadde du ikke mulighet til å delta? Last ned opptak fra webinaret her!